Hoe het begon
De oprichtster van Bob et Julie is Eveline de Jager – Bijl. “Als kind ben ik opgegroeid met de smock jurkjes. Mijn moeder maakte ze soms zelf met de hand. Op veel foto’s in mijn fotoboek draag ik de meest mooie jurken. Ik miste dit soort items in de kast van mijn dochter. Een unieke jurk of tuniek waar ze helemaal meisje en/of prinsesje in mag zijn. Bovendien kan een broek altijd nog aan!
Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en creëerde zelf een kledinglijn waar de smock jurken en tuniekjes prachtig tot zijn recht komen. Door gebruik te maken van frisse stofkleuren en de verschillende designs wordt de smock kleding vertaald naar de 21ste eeuw. Ook voor mijn zoon miste ik klassieke basiselementen in zijn kast zoals bijvoorbeeld een pyjama en een overhemd van goede kwaliteit. Er ontstond een overzichtelijke kleurrijke collectie naar ieder zijn of haar smaak.
Ik heb met veel toewijding gekozen voor de juiste stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit. Zoals de vrolijke liberty stoffen en piqué stoffen. Mijn jarenlange ervaring in de kledingproductie heeft goed geholpen bij het vinden van de juiste leveranciers waardoor kwaliteit en betaalbaarheid gewaarborgd zijn. Bovendien is elk item van Bob et Julie een kunstwerkje op zich. Door het unieke smock is elke Bob et Julie item anders”.
In de webshop van Bob et Julie – www.bobetjulie.com – neemt de oprichtster u mee naar de kledingkasten van haar zoon Bobby en dochter Julie.
                                                             –   X  –  Eveline
eef

 

 

Login

Register | Lost your password?