Bezorgen

Bezorgen

Nederland: Bob et Julie doet haar uiterste best om te zorgen dat uw bestelling binnen 4 werkdagen in huis hebt. Als het ons door omstandigheden niet lukt, nemen wij uiteraard contact met u op.

Binnen Europa: Bob et Julie doet haar uiterste best om te zorgen dat uw bestelling binnen 14 werkdagen in huis hebt (met een wettelijke uitloop van 30 dagen). Als het ons door omstandigheden niet lukt, nemen wij uiteraard contact met je op.

Buiten Europa: Bob et Julie doet haar uiterste best om te zorgen dat uw bestelling binnen 30 werkdagen in huis hebt (met een wettelijke uitloop van 60 dagen). Als het ons door omstandigheden niet lukt, nemen wij uiteraard contact met je op.

Het pakket wordt drie keer aangeboden. Mogelijk ben je steeds niet thuis. Daarom wordt er elke keer een bericht achtergelaten door de vervoerder. Wanneer het pakket na drie pogingen niet kan worden afgeleverd, brengt zowel POST NL jouw zending naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je hebt 3 weken de tijd om het pakket op te halen bij het afhaalpunt. Wanneer het pakket na 3 weken nog niet is opgehaald, gaat het retour naar de afzender.Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden. Kijk voor meer informatie op www.post.nl

Login

Register | Lost your password?