Algemeen

Algemeen

Bob et Julie hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.

Ophalen ‘bezoekadres’ in Naarden

Het is mogelijk om u  bestelling af te halen op het bezoek adres in Naarden. Neem contact op met info@Bobetjulie.com. U kunt hier een afspraak in te plannen.

Verzendingen met spoed

Wanneer u met spoed iets wilt bestellen, neem dan graag contact op met info@bobetjulie.com. We kijken dan direct wat we voor u kunnen doen. We doen ons uiterste best dat het pakket op de juiste tijd en juiste plek terecht komt.

Adreswijziging

Klanten verplichten zich de webshop van Bob et Julie van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang wij geen adreswijziging hebben ontvangen, ben je aansprakelijk voor de door jou bestelde artikelen die op het oude adres bezorgd worden.

Nieuwe klant

Om te kunnen bestellen bij Bob et Julie dient u een account te hebben. Wanneer u deze niet hebt aangemaakt kunt u zich aanmelden als  nieuwe klant via login/registereren Recht boven in het scherm. Vul hier de benodigde gegevens in en creëer jouw persoonlijke account. De gegevens van uw account kunt u elk moment wijzigingen Bijvoorbeeld, uw adresgegevens, telefoonnummer.

Inloggen

Na Registratie kunt u rechts bovenin het scherm uw emailadres en persoonlijke wachtwoord via de knop inloggen/registeren. Hier in kunt u al uw persoonlijke gegevens wijzigen en bestellingen inzien.

Login

Register | Lost your password?